Super uppfriskande duschgel ”WHITE BEAR” är gjord för män som är starka, modiga och självsäkra!

Ekologisk mjölon är fulla av tanniner som hjälper till att effektivt rena, återfukta och ge näring åt huden.

Harsyra väcker dig till liv och ger dig en hela dagen energikick.

Ekologisk gurkört återfuktar huden, fräschar upp och stimulerar hudförnyelsen.

C-vitamin ger energi, ökar fasthet och elasticitet i huden medan 100 % taurin återhämtar dig från trötthet och stress .

Super uppfriskande duschtvål ”White Bear” är en perfekt hudrengöring som återfuktar och får dig att känna dig vaken hela dagen.

 

 

Volym 250 ml

Shampoo – ”Beluga” aktivator mot håravfall är gjord för män som är starka, modiga och självsäkra!

Innehåller sibirisk kaviarextrakt som är en dyrbar och unik ingrediens. Sibirisk kaviar är en källa till omega-3 fettsyror, proteiner, vitaminer och mikroorganismer. Dessa hjälper till att stimulera hårväxten, stärker hårrötterna, återfuktar och ger näring åt ditt hår .

Humle djuprengör hårbotten och förbättrar hårstrukturen. Vitamin B ger näring och stärker hårrötterna samt gör håret starkare och friskare.

Ren taurin fungerar som en stark ’’energikick’’ och väcker ditt hår som tillsammans med kardborreolja hjälper till att förhindra håravfall .

Schampo – aktivator mot håravfall ’’Beluga’’ är ett stark naturläkemedel som utvecklats speciellt för mäns hår. Den rengör noggrant hårbotten och hår och minskar håravfall.

Volym 250 ml

Ett energi shampoo för kropp och hår ’’Fury of the Tiger’’ är gjord för män som är starka, modiga och självsäkra!

Ekologisk Rosenrot är ett stark naturligt ’’energi tillskott’’.

Det ger vitalitet till din hud och hår, tar bort tröttheten från känslomässig stress och ökar din effektivitet.

Vild ginseng ger ditt hår näring och stimulerar frisk hårväxt. Inulaväxten från Ussurifloden styr talgproduktionen och hjälper dig att känna dig fräsch hela dagen lång . Tigergräs ger lyster till din hud.

100 % C-vitamin ger energi och stärker samt skyddar huden mot miljöpåverkan .

Energi schampo för kropp och hår ’’Fury of the Tiger’’ ger energi, vitaliserar och fräschar upp dig när du känner dig trött efter en hård dags arbete. Den bidrar till att återfukta, ge näring och stärka hårrötterna.

Volym 250 ml

Anti-mjäll Shampoo ”SIBERIAN STAG POWER” är gjord för män som är starka, modiga och självsäkra

Shampoot innehåller Sibirisk tall, en unik ingrediens med mer än 90 olika bioaktiva komponenter, aminosyror och mikroelement. Ingredienserna är även hårväxtstimulerande och ger effektivt näring och tillför hårrötterna näring.

Arktiska enbär och fönsterlav kan tack vare sina antiseptiska egenskaper hjälpa dig att bli av med mjäll och förhindra återfall. De reglerar också talgproduktionen och håller håret rent under en lång tid .

Anti-mjällschampo ”Siberian Stag Power” är ett naturligt botemedel för starkt och friskt hår. Det hjälper att bli av med mjäll och skyddar hår o skalp. Det återfuktar också och ger näring åt hårbotten och gör håret starkare och friskare.

 

Volym 250 ml

Denna superintensiva antirynk kräm ”BEAR POWER” är gjord för män som är starka, modiga och självsäkra!

Ekologisk ginseng, vild johannesört tillsammans med hyaluronsyra och pantenol har en djupgående hudföryngrande effekt som synbart minskar rynkor och bidrar till att förbättra din hudton.

Honung ger näring och återfuktar huden och berikar den med vitaminer som förbättrar hyn. Röd mjölon har en antioxidant verkan och skyddar huden mot miljöpåverkan .

Denna antirynkkräm ”Bear Power” är ett stark botemedel mot rynkor som hjälper dig att se yngre ut och återfå din självkänsla.

 

Volym 50 ml

SUPER TONING ansiktskräm ”WOLF POWER” är gjord för män som är starka, modiga och självsäkra!

Sibirisk fjärilsranka innehåller adaptogener som tillsammans med pantenol ger föryngrande effekt och gör huden mer elastisk. Ekologisk mintolja väcker din hud direkt till liv och minimerar svullnad och rodnad.

100 % taurin ger effektivt ton till huden som laddas med ungdom.

Super toning ansiktskräm ” Wolf Power” ger ett perfekt hud skydd mot stress, trötthet och en ogynnsam påverkan från luftföroreningar.

Krämen ger intensivt näring åt huden, ökar dess elasticitet omedelbart och fräschar upp hyn och ger dig energi hela dagen lång.

Volym 50 ml

ÖGON CONTOUR LIFTING CREAM ”EAGLE LOOK” är gjord för män som är starka , modiga och självsäkra!

Caviar extrakt har en djupgående föryngrande effekt på huden och hjälper den att effektivt minska rynkor, minskar svullnader och aktiverar förnyelsen av hud .

Hjortron återfuktar och ger friska hudtoner.

Ren koffein är en stark antioxidant som ger en förbättrad ”energiladdning” till huden och tar bort tecken på stress och trötthet. Tillsammans med hyaluronsyra och pantenol minskar det effektivt mörka ringar och jämnar ut området runt ögonen.

Eagle Look” har en stark föryngrande effekt , den kämpar mot sviterna av ansträngning, arbete eller brist på sömn och gör att du ser synbart yngre ut.

30 ml

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *